NBA i Chicago – Biljetter till Chicago Bulls

Chicago är USA:s tredje största stad och hem till en av världens mest klassiska NBA-lag i Chicago Bulls. Vill du se Chicago Bulls på plats? Använd formuläret här nedanför för att få prisförslag på biljetter till Chicago Bulls kommande hemmamatcher.

Här nedanför hittar ni spelschema för Chicago Bulls. Genom att klicka på knappen förfrågan kan ni sedan begära priser på biljetter till olika matcher. Vill ni se flera matcher skriv det som en kommetar när ni skickar in er förfrågan.

Boka dina NBA-biljetter till Chicago Bulls här


Mer om Chicago Bulls

Chicago Bulls är ett av världens mest klassiska NBA-lag och det är svårt att höra namnet Chicago Bulls eller se deras klassiska logotyp utan att tänka på Michal Jordan flyga fram och göra det omöjliga i det röda linnet.

Chicago Bulls blev NBA-mästare hela sex sånger under 90-talet när Michael Jordan dominerade ligan. De vann NBA 1991, 92, 93, 96, 97, 98.

Chicago är USA:s tredje största stad och är den största staden som inte ligger vid en kust. Dess geografiska läge mer centralt i norra USA har gjort det till en viktig knytpunkt för kommunikationer.

Totalt bor det drygt tre miljoner i Chicago och över nio miljoner om man räknar in hela storstadsområdet.

Basketlaget Chicago Bulls grundades 1966 och även om de hade sina storhetsdagar på 90-talet har de även vunnit sin division både 2011 samt 2012.

Deras största rivaler är Cleveland Cavaliers, Detroit Pistions, Miami Heat samt New York Knicks.

Deras hemmamatcher spelas i United Center som ligger i västra Chicago. De delar arenan med NHL-laget Chicago Blackhawks och det är en av de större arenorna i USA. När Bulls spelar har United Center en kapacitet på 20 917 sittande och hela 23 129 när de även använder ståplatser.

Utöver Michal Jordan har även legender som Dennis Rodman och Scottie Pippen spelat för Bulls som är ett av världens mest kända basketlag.

Här ovanför hittar du biljetter till samtliga hemmamatcher med Chicago Bulls från resebyrån Nickes.com. Fyll bara i dina uppgifter så återkommer de med prisförslag på dina NBA-biljetter till Chicago Bulls.

Partner: Läs mer hos Svensktspel på https://svensktspel.nu/spelbonusar/