Biljetter till Miami Heat: NBA-biljetter till samtliga hemmamatcher

Upplev Miami Heat på plats. Här nedanför hittar du deras kommande matcher och kan enkelt skicka in en prisförfrågan.

Genom att klicka på knappen förfrågan kan ni sedan begära priser på biljetter till olika matcher. Vill ni se flera matcher skriv det som en kommetar när ni skickar in er förfrågan.

Boka dina NBA-biljetter till Miami Heat här


Mer om Miami Heat

Miami Heat är ett NBA-lag som för evigt har skrivit in sig i NBA:s historieböcker genom sin mäktiga storhetstid som startade 2005. Sedan dess har de fram till 2020 vunnit divisionen nio gånger, konferensen fem gånger och blivit mästare hela tre gånger.

En framgångsvåg som få lag kan matcha och deras peak var runt 2011 – 2014. Under de fyra säsongerna vann de både sin division och konferens samtliga år och blev NBA-mästare två av åren.

Under denna period slog de även till med den tredje längsta perioden med raka vinster under NBA:s historia när de säsongen 2012-13 radade upp hela 27 raka segrar.

2006 kom första mästerskapsringen

Om vi spolar tillbaka bandet grundades Miami Heat 1988 och efter en svag start i ligan tog de stora kliv under mitten av 90-talet och blev ett slutspelslag. Efter en relativt stark period i slutet av 90-talet där de vann sin division fyra år i följd men inte lyckades i slutspelet stod laget inför en så kallad rebuild. Det var dags att få in nya yngre spelare och bygga om laget. In kom Dwyane Wade samt Shaquille O’Neal och 2006 lyckades laget vinna sitt första mästerskap.

Efter det föll laget igen och fick delvis bygga om. In kom sedan LeBron James och Chris Bosh 2010 och skapade vad som i ligan kallades ”The Big Three” tillsammans med Wade. De tre spelarna gjorde fyra säsonger tillsammans i Miami och de tog sig till final samtliga säsonger och vann två av finalerna.

Missa inte Floridas andra NBA-lag

Ser vi mer till nutid vann de sin division både 2016, 2018 och säsongen 2019-20 toppade de sin division när coronaviruset ställde in resten av säsongen.

Om du befinner dig i Miami och älskar NBA kan det även vara värt att hyra en bil och köra några timmar norrut till Orlando. Förutom Disney World så finns här givetvis NBA-laget Orlando Magic och med tanke på hur många matcher NBA-lagen spelar kan man ofta pricka in både en hemmamatch med Miami Heat och en med Orlando Magic under samma resa.

Lästips: Besök gärna vår partner spela-online-casino.se.